Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Pääsiäisen ajan vinkit ja huomioon otettavat luonnossa ja halleissa liikkujille

Pääsiäisen ajan vinkit ja huomioon otettavat luonnossa ja halleissa liikkujille

  • 8.-9.4. Urheilupuiston ympäristössä on vilskettä, kun Lieksan koiranäyttely jäähallin alueella ja Liehun liikuntahallissa täyttyvät nelijalkaisista liikkujista kaksijalkaisten kavereidensa kanssa. Tämä on hyvä huomioida etenkin autolla liikkuessa. Kaikki lähialueen parkkialueet (Liehu, kirjasto, tori, kampus, jäähalli) kannattaa huomioida parkkipaikkaa hakiessa. Jäähallin parkissa maksullisia paikkoja koiranäyttelyn vuoksi.

 

  • Hiihtoladut ajetaan päivittäin, latujen kunto vaihtelee sään mukaan – lämpimät päivät pehmentävät pintaa, vaikka yöpakkaset tilannetta korjaavatkin. Roskia laduille alkaa tippua puista, kuten keväisin monesti käy. Latujen tilanneseuranta latuifosta: www.lieksa.fi/hiihtoladut

 

  • Ulkojäiden osalta kausi on jo takana päin, kun aurinko on sulattanut jäitä. Retkiluistelurata on vielä toistaiseksi käytössä ja sen kuntoa tarkkaillaan koko ajan – tällä hetkellä se on hyvässä kunnossa.

 

  • Uimahalli on avoinna muina päivinä, paitsi sunnuntaina 9.4. ja maanantaina 10.4. Uimahallin aukioloajat nähtävillä: www.lieksa.fi/uimahalli.