Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Nuorille alennuslippuelokuvana The Marvels

Nuorille alennuslippuelokuvana The Marvels

 

Nuorisotoimi ja Lieksan Elokuvat jakavat nuorille yhteistyössä alelippuja The Marvels elokuvaan. Alelipun voi käyttää elokuvaan perjantaina 10.11. klo 19.00 Lieksan kulttuurikeskuksella. Leffan ikärajat ovat  -K12/9-. Alelipun voi hakea Nuokkarilta (Pielisentie 9-11, 2. kerros) sen aukioloaikoina.

Marvel Studiosin elokuvassa The Marvels Carol Danvers eli Captain Marvel on napannut identiteettinsä takaisin tyrannisen krii-rodun hallusta ja saanut kostonsa Supreme Intelligencelle. Huomaamattaan hän tulee kuitenkin järkyttäneeksi universumin tasapainoa ja saa kantaa sen seuraukset. Tutkiessaan poikkeuksellista madonreikää, jolla on yhteys erääseen krii- kapinalliseen, hänen sekä Jersey Cityn superfanin Kamala Khanin eli Ms. Marvelin sekä Carolin etääntyneen sukulaistytön ja nykyisin SABER-astronauttina toimivan kapteeni Monica Rambeaun voimat sotkeutuvat keskenään. Tämän kohtalon yhteen heittämän kolmikon on muodostettava tiimi ja opittava puhaltamaan yhteen hiileen pelastaakseen universumin ryhmänä nimeltä “The Marvels”.

Elokuvan pääosissa nähdään Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh ja Samuel L. Jackson.

Ohjaajana toimii Nia DaCosta ja tuottajana Kevin Feige. Vastaavina tuottajina toimivat Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos ja Matthew Jenkins. Käsikirjoituksesta vastaavat Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik ja Zeb Wells.

 

Lisätietoja:

Virve Vesa, nuoriso-ohjaaja
p. 040 1044 121/virve.vesa@lieksa.fi