Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Mähkönsillan kaavaluonnoksen yleisötilaisuus etäyhteydellä 24.3.2021 klo 18 - osallistumislinkki

Mähkönsillan kaavaluonnoksen yleisötilaisuus etäyhteydellä 24.3.2021 klo 18 - osallistumislinkki

Lieksan Mähkönsillan asemakaavamuutoksen ja laajennuksen kaavaluonnoksen yleisötilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä keskiviikkona 24.3.2021 klo 18.

 

Teams-yhteyden kautta osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kaavaluonnokseen liittyen. Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

Tilaisuus myös videoidaan suorana lähetyksenä Lieksan kaupungin YouTube-kanavalle, jonne tallenne jää myös myöhemmin katsottavaksi.

 

 

Laadittavalla asemakaavalla osoitetaan Lieksanjoen alueelle osa Siltakatua ja ratkaistaan ns. kaarisillan suojeluun liittyvät kysymykset. Mähkön ja Brahean kaupunginosien Lieksanjoen laidat ovat asemakaavoitettu, mutta itse Mähkönsillan alueella ei tällä hetkellä ole asemakaavaa.

Asemakaavan muutoksen ja laajennuksen kaavaluonnos ja selostusluonnos liitteineen on nähtävillä 11.3.-9.4.2021 Lieksan kaupungin virallisella ilmoitustaululla (Pielisentie 3, 81700 Lieksa) sekä kaupungin internetsivuilla (www.lieksa.fi/laadinnassa-olevat-kaavat).

Nähtävilläoloaikana on kaavahankkeesta mahdollista jättää mielipide joko sähköpostilla (kirjaamo@lieksa.fi) tai kirjallisesti (Lieksan kaupungin kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa).

 

 

Lisätietoja:

Jukka Haltilahti, maankäyttöpäällikkö

p. 040 1044 840 / jukka.haltilahti@lieksa.fi