Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lisähaku koululaisten ja opiskelijoiden kesätöihin

Lisähaku koululaisten ja opiskelijoiden kesätöihin

Nuorten kesätöihin Lieksan kaupunki konserniin kuuluviin yhteisöihin haki määräaikaan 11.3.2022 mennessä 75 nuorta. Heistä kahdeksan ei täyttänyt ehtoja. Hakijoista ensikertalaisia oli 47. Varasijoille hakijoita jäi neljä. Tähän mennessä kaikki kelpoiset hakijat ovat saaneet kesätyöpaikan.

Perumisten vuoksi avataan lisähaku kesätöihin Lieksan kaupunkikonserniin kuuluviin yhteisöihin. Hakuaika on 5. - 17.5.2022 klo 15.00 saakka. Paikkoja voivat hakea Lieksassa kirjoilla olevat v. 2001 - 2005 syntyneet nuoret, jotka ovat läsnäolevina opiskelijoina jossakin oppilaitoksessa (ei koske abeja). Myös viime vuonna kaupunkikonsernissa työssä olleet nuoret voivat hakea, mutta etusija on ensikertalaisilla.

Sopimuspalkka neljän viikon jaksolta on 1 128,69 € (sisältäen lomakorvauksen ja -rahan). Päivittäinen työaika on kuusi tuntia.

Tällä hetkellä paikkoja on Lieksan kuntatekniikkaliikelaitoksen puistotöissä/liikuntapaikoilla, Lieksan Kiinteistöjen puhtaanapidossa sekä päivähoidossa ja matkailuneuvonnassa molemmissa yhdet paikat. Avoimia paikkoja on tällä hetkellä n. 15, mutta perumisia saattaa tulla lisää kevään edetessä.

Tulostettava hakulomake löytyy Lieksan kaupungin www-sivulta Nuorten kesätyöt/lisähaku. Lomakkeita saa myös asiakaspalvelupisteestä, Pielisentie 3. Hakemuksen voi palauttaa asiakaspalvelupisteeseen tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lieksa.fi Lisähaussa ei ole sähköistä hakua.

 

Lisätietoja: 

Paula Timonen, nuorisosihteeri

p. 040 1044 115 / paula.timonen@lieksa.fi

Nuori ihminen hymyilee silmät kiiini, tuuli heiluttelee hänen vaaleita hiuksiaan.