Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksassa avataan uimahallin käyttöä terapia-altaan osalta

Lieksassa avataan uimahallin käyttöä terapia-altaan osalta

Muilta osin koronarajoitukset pysyvät ennallaan

 

Lieksan kaupungin valmiusryhmä päätti 22.3.2021 laajentaa kaupungin uimahallin käyttöä terapia-altaan ja -saunan osalta fysioterapeutin ohjamaan yksilökuntoutukseen. Käyttö on mahdollista ajanvarauksella ja toiminnassa otetaan huomioon turvatoimet koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Ajanvaraukset uimahalliin tulee tehdä ennakkoon liikuntasihteerille puhelimitse numeroon: 040 1044 113.

-Uimahallin avaaminen kuntouttavalle liikunnalle on yksi, mutta tärkeä askel rajoitusten lieventämisen tiellä, kaupungin valmiusryhmän päästöstä taustoittaa Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen. -Rajoitusten purkamista ei kuitenkaan voida tehdä laajemmin, koska koronatilanne Suomessa on monilla alueilla vakava – sitä me emme voi jättää huomiotta missään vaiheessa, emmekä myöskään unohtaa turvatoimien noudattamista. Koronaohjeiden noudattaminen, kuten tähän saakka, mahdollistaa tilanteen rauhallisena pysymisen edelleen, kaupunginjohtaja Määttänen jatkaa.

Uimahalli on myös lasten ja nuorten harrastusryhmien käytössä, kuten kaupungin muut sisäliikuntapaikat, Lieksan jäähalli, koulujen liikuntasalit sekä Liehun liikuntatilat. Kaupungin tiloissa ei voi järjestää otteluita kiihtymis- tai leviämisalueilta tulevien joukkueiden kanssa. Myös lieksalaisia joukkueita suositellaan välttämään matkustamista kiihtymis- tai leviämisvaiheessa oleville paikkakunnille.

Aikuisten harrasteryhmien osalta liikuntatilat pysyvät suljettuna. Kansalaisopisto jatkaa etäopetusta, mutta lähiopetus on toistaiseksi katkolla, samoin suljettuina pysyvät lapsiperheiden Kohtaamispaikka sekä työllisyyspalvelujen Puutikki-myymälä. Rajoitukset ovat voimassa 30.3. saakka.

 

Valmiusryhmä kokoontuu seuraavan kerran ennen pääsiäistä, maanantaina 29.3.2021.

 

Ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet:

www.siunsote.fi/korona

www.siunsote.fi/koronarokotukset

www.siunsote.fi/alueelliset-suositukset-ja-rajoitukset

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

Lisätietoja:
Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja, p. 040 1044 001