Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan uimahalli avataan maanantaina 3.8.2020

Lieksan uimahalli avataan maanantaina 3.8.2020

Lieksan uimahalliin pääsee jälleen uimaan maanantaina 3.8.2020 klo 11 alkaen. Halli on avoinna maanantaisin klo 11-20, tiistaisin klo 6-20, keskiviikkoisin klo 8-20, torstaisin klo 8-20 ja perjantaisin klo 6-20. Talvikaudella uimahalli on avoinna myös lauantaisin.

Kaupungin liikuntatoimesta muistutetaan, että uimahallissa käydessä tulee huomioida voimassa olevat hygieniaohjeistukset. Lisäksi korostetaan, että samoin kuin muussakin liikkumisessa, myös uimaan lähdetään vain terveinä. Asiakkaita pyydetään myös huomioimaan turvavälit uimahallissa asioidessaan. Turvaväleihin on syytä kiinnittää huomiota niin saunoissa, suihkutiloissa kuin myös allasalueella. Pukeutumistiloissa turvavälit on huomioitu niin, ettei vierekkäisiä pukukaappeja ole käytössä.

Uimahalli oli Lieksassa suljettuna koronapandemian ja kesällä tehdyn allasremontin vuoksi maaliskuun puolivälistä lähtien. Kesällä tehdyssä remontissa uimahallin altaiden kaikki laatat ja saumaukset tarkistettiin, puhdistettiin ja tarvittaessa uusittiin. Lisäksi kesän aikana tehtiin perushuoltotyöt, kuten saunojen lauteiden kunnostus. Remonttisuunnitelman mukainen hyppykorokkeiden uusiminen tehdään syksyn 2020 aikana.

Uimahallin aukioloajat ja hinnat ovat nähtävissä Lieksan kaupungin internetsivuilla, osoitteessa: https://www.lieksa.fi/uimahalli

 

Lisätietoja:

Tuula Aikioniemi, erityisryhmien liikunnanohjaaja

p. 040 1044 114

Jarmo Honkanen, liikuntasihteeri (lomalla 3.8.2020 saakka)

p. 040 1044 113