Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Lieksan kirjasto on kiinni eikä Lieksan kirjastoauto Hilippa kulje 18.3. - 13.5.2020

Lieksan kirjasto on kiinni eikä Lieksan kirjastoauto Hilippa kulje 18.3. - 13.5.2020

Tiedote päivitetty 2.4.2020

 

 

Lieksan kirjasto ja Kolin siirtokokoelma ovat suljettuna 13.5.2020 saakka valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kirjastoauto Hilippa ei liikennöi. Pääkirjaston palautusluukku on myös suljettu.

Vaara-verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa vaara.finna.fi on auki kellon ympäri. Verkkokirjastossa voi mm. maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida varauksia.

 

Kiinnioloajalla erääntyvien lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty automaattisesti kirjaston toimesta. Kiinniolon aikana asiakkaille ei lähde viestejä eräpäivistä tai noudettavista varauksista.

Kaukopalvelu ei toimi, eikä varattua aineistoa toimiteta asiakkaille.

 

eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä ja musiikkia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Kirjasto palvelee tarvittaessa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-16 ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 040 1044 125, sähköpostiosoite on kirjasto@lieksa.fi. Varaa esille kirjastokorttisi, kun otat yhteyttä kirjastoon.

 

Kaikki kirjaston omat ja kirjastojen tiloissa pidettävät tapahtumat perutaan 31.5. saakka. Tämä koskee myös erilaisia ryhmäkäyntejä, kirjavinkkauksia ja koulutuksia.

Kirjastoauton kaikki pysäkit perutaan toistaiseksi.

Kirjaston kotipalvelu keskeytetään toistaiseksi.

Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta.

Muutoksista tiedotetaan Lieksan kaupungin ja Vaara-kirjaston verkkosivuilla.

 

Lisätietoja:

Lea Tserni-Puittinen kirjastotoimenjohtaja, puh. 040 1044 130