Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupunki järjestää kaksi irtaimen tavaran huutokauppaa 23.-24.9.2021

Lieksan kaupunki järjestää kaksi irtaimen tavaran huutokauppaa 23.-24.9.2021

Lieksan kaupunki myy ylimääräiseksi jääneitä tavaroita huutokaupalla kahtena peräkkäisenä päivänä viikolla 38. Ensimmäinen huutokauppa järjestetään entisellä Vuoniskylien koululla (Kylätie 4, 81560 Vuonisjärvi) torstaina 23.9.2021 ja toinen entisellä Jamalin koululla (Reposärkäntie 21, 81810 Jamali) perjantaina 24.9. Molemmat huutokaupat pidetään klo 13 – 16.

Molemmissa huutokaupoissa on myytävänä monipuolisesti entisten koulujen irtaimistoa. Huutokaupattavien tavaroiden listat julkaistaan Lieksan kaupungin internetsivuilla, osoitteessa: www.lieksa.fi/uutiset. Tavaroihin voi tutustua molempina päivinä puoli tuntia ennen varsinaisen huutokaupan alkua, klo 12.30 lähtien.

Huutokaupattavat tavarat myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat, eikä tavaroilla ole takuuta, eikä palautusoikeutta. Tavaroiden kuljetus on ostajan itse hoidettava mahdollisimman pian huutokaupan jälkeen.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi tilaisuuksiin voi osallistua vain terveenä ja tilaisuuksissa tulee huolehtia turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta myös kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikille huutokauppaan osallistuville.

Huutokaupan suunnittelusta, valmistelusta ja käytännön järjestelyistä vastaa Lieksan kaupungin työllisyyspalvelut ja meklarina huutokaupassa toimii Tero Kiiskinen.

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

p. 040 1044 101