Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupunki järjestää huutokaupan keskiviikkona 10.11.2021

Lieksan kaupunki järjestää huutokaupan keskiviikkona 10.11.2021

Lieksan kaupunki myy ylimääräiseksi jääneitä tavaroita huutokaupalla keskiviikkona 10.11.2021. Tavaroihin voi tutustua paikan päällä klo 16 lähtien ja varsinainen huutokauppa alkaa klo 16.30.

Huutokaupassa on myytävänä monipuolisesti ylimääräiseksi jäänyttä tavaraa. Huutokaupattavien tavaroiden lista julkaistaan Lieksan kaupungin internetsivuilla, osoitteessa: www.lieksa.fi/uutiset.

Huutokaupattavat tavarat myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat, eikä tavaroilla ole takuuta, eikä palautusoikeutta. Tavaroiden kuljetus on ostajan itse hoidettava mahdollisimman pian huutokaupan jälkeen.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi tilaisuuksiin voi osallistua vain terveenä ja tilaisuuksissa tulee huolehtia turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta myös kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikille huutokauppaan osallistuville.

Huutokaupan suunnittelusta, valmistelusta ja käytännön järjestelyistä vastaa Lieksan kaupungin työllisyyspalvelut sekä liikuntatoimi ja meklarina huutokaupassa toimii Tero Kiiskinen.

Huutokauppa pidetään Lieksan teollisuuskylän alueella olevassa varastotilassa, jonne kulku tapahtuu Paloasemantien kautta.

Huutokaupan sijainti kartalla. Kulku huutokauppaan Paloasemantien kautta.

 

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

p. 040 1044 101