Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupunki järjestää etäopetusoppilaiden kouluruokailun lahjakorttiperiaatteella

Lieksan kaupunki järjestää etäopetusoppilaiden kouluruokailun lahjakorttiperiaatteella

Lieksan kaupungin hyvinvointilautakunta päätti kokouksessaan tiistaina, että kaupunki tarjoaa poikkeustilanteessa etäopetuksessa oleville esi- ja perusopetuksen oppilaille kouluruokailun lahjakorttiperiaatteella.

 

Lieksassa järjestettiin etäopetuksessa olevien esi- ja perusopetuksen oppilaiden huoltajille kysely kouluruokailun tarpeellisuudesta. -Etäopetuksessa on parhaillaan noin 750 oppilasta, joista noin 520 oppilaan huoltajat toivoivat kouluruokailun toteuttamista myös etäopetusjakson aikana, taustoittaa kyselyn tuloksia hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen.

 

Lautakunta kävi pitkän keskustelun eri vaihtoehdoista, ja päätyi yksimielisesti lahjakorttiperiaatteen toteuttamiseen. -Lautakunta näki, että tällä tavalla pystymme parhaiten palvelemaan eri puolella Lieksaa asuvia perheitä asiakaslähtöisesti ja ottamaan huomioon myös valtion ohjeistuksen lähikontaktien välttämisen suhteen, Sihvonen kertoo. -Perheet pystyvät hoitamaan lahjakorteilla tehtävät ostokset muiden ostosreissujen yhteydessä ja täysin omien aikataulujen mukaan.

 

Lahjakortin arvo on 40 € / oppilas, ja sen voi käyttää ainoastaan elintarvikeostoksiin kaikissa lieksalaisissa päivittäistavarakaupoissa. Toteutus alkaa pääsiäisen jälkeen, ja tarkemmat käytännön ohjeet huoltajille tulevat Wilman kautta

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja, p. 040 1044 101