Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupunki järjestää 50-vuotisjuhlavuoden kaupunkiviirin suunnittelukilpailun

Lieksan kaupunki järjestää 50-vuotisjuhlavuoden kaupunkiviirin suunnittelukilpailun

Lieksan kaupunki avaa 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi kaupunkiviirien suunnittelukilpailun. Kilpailu avautuu tiistaina 7.2., teemalla ”Lieksa 50 vuotta kaupunkina”. Suunnittelukilpailu on kaikille avoin. Juhlavuoden viirin toivotaan tuovan esiin lieksalaista paikallisuutta. Viirin suunnittelussa on otettava huomioon Lieksan kaupungin värien, koon ja painoteknisten asioiden lisäksi sen jatkokäyttö juhlavuoden jälkeen. Ehdotus voi olla painovalmis tiedosto tai piirros, joka voidaan tallentaa tiedostoksi. Suunnittelukilpailu on avoinna 28.2.2023 klo 15 saakka.

Kilpailuun jätetyistä viiriehdotuksista esiraati valitsee viisi parasta, joista voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Eniten ääniä saanut palkitaan 500 eurolla ja seuraavat kaksi 100 euron palkinnoilla. Palkitut ehdotukset jäävät Lieksan kaupungin käyttöön ja kilpailuun osallistuneista töistä järjestetään juhlavuoden aikana yleisönäyttely. Kilpailun esiraati koostuu Lieksan kaupungin, Lieksan Kaupunkikeskusyhdistys ry:n, Lieksan Vaskiviikon kannatusyhdistys ry:n, Lieksan Yrittäjät ry:n, Lieksan Naisyrittäjät ry:n ja Lieksan Lehden edustajista.

Uudet kaupunkiviirit tulevat näkymään Lieksan ja Kolin keskustojen katukuvassa alkukesästä syyskuun loppuun.

 

Kilpailutöitä vastaanotetaan sähköisesti tai kirjeenä

Viiriehdotukset voi lähettää 28.2.2023 klo 15 mennessä sähköpostina kirjaamo@lieksa.fi tai postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki/kirjaamo, Pielisentie 3, 81700 Lieksa tai kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen arkisin klo 9-15 välisenä aikana merkillä ”Lieksa 50v-juhlavuoden viiri”.

Kilpailuohjeet on saatavilla Lieksan kaupungin internetsivuilla osoitteessa: www.lieksa.fi/osallistu-ja-vaikuta

 

Lisätietoja:

Virpi Siivola, Lieksa 50 -juhlavuoden koordinaattori

+358 50 512 6951 / virpi.siivola@lieksa.fi