Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupungintalo avautuu kesäkuun alusta erityisjärjestelyin

Lieksan kaupungintalo avautuu kesäkuun alusta erityisjärjestelyin

Asiakkaat ohjataan kaupungintalolle asiakaspalvelupisteen ovesta

 

Lieksan kaupungintalo avautuu 1.6.2020 alkaen. -Kaupungintalo on ollut suljettuna asiakkailta koronatilanteen alkuvaiheesta alkaen, ja muiden toimintojen tavoin myös kaupungintalon avaaminen tulee mahdolliseksi uusien linjausten myötä, taustoittaa aikataulua hallintojohtaja Johanna Tähkiö. -Asiakaspalvelupisteemme on avoinna tuosta päivästä eteenpäin arkisin klo 9-15. Kaikki asiakkaat ohjataan kaupungintalon palveluihin asiakaspalvelupisteen ovesta eli kaupungintalon pääovesta.

Asiakaspalvelupisteessä pyritään ottamaan huomioon turvallinen asiointi esimerkiksi asentamalla pleksilasi asiointitiskille sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta. -Asiakkaita pyydetään käyttämään käsidesiä palvelupisteeseen tullessa, ja huomioimaan turvavälit sekä hygienia esimerkiksi kassapalveluita tai yleisöpäätettä käytettäessä, Tähkiö muistuttaa. Yleisöpäätteellä asiointi toimii edelleen ajanvarauksella.

Käynti kaupungintalon muihin yksiköihin ohjataan ainoastaan asiakaspalvelupisteen kautta. -Pyydämme asiakkaita varaamaan etukäteen ajan tapaamiseen kyseisiltä henkilöiltä tai asiakaspalvelupisteestä, hallintojohtaja Tähkiö ohjeistaa. Asiakkaat haetaan sovittuihin tapaamisiin asiakaspalvelupisteestä. -Etukäteisajanvaraukset helpottavat myös sitä, ettei asiakkaille tule turhia käyntejä kaupungintalolle, sillä henkilökuntamme on paljon kiinni tapaamisissa myös talon ulkopuolella.

Maahanmuuttopalvelut kaupungintalolla palvelevat maanantaista torstaihin klo 9-15.

Koska koronatilanne jatkuu, toimielinten etäkokouksista ei ole syytä luopua kokonaan kesäkuun alussakaan. Kokousten pitäminen kaupungintalon ja kulttuurikeskuksen kokoustiloissa edellyttää, että riittävät etäisyydet osallistujien välillä voidaan turvata. Etäkokoukset ovat edelleen mahdollisia, ja joka tapauksessa toimielinten jäsenille tulisi antaa mahdollisuus osallistua kokouksiin etäyhteydellä. Kaupunginhallitus käsittelee toimielinten kokouskäytäntöjä kokouksessaan maanantaina 18.5.

 

Lisätietoja:

Johanna Tähkiö, hallintojohtaja, p. 040 1044 020