Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupungin uutta strategiaa esitellään kuntalaisinfossa ja sosiaalisessa mediassa

Lieksan kaupungin uutta strategiaa esitellään kuntalaisinfossa ja sosiaalisessa mediassa

Lieksan kaupungin strategian päivitys on loppusuoralla ja kaupunki järjestää kuntalaisille mahdollisuuksia tutustua uuteen strategiaan.

Strategiaa esitellään kuntalaisinfossa Lieksan Retkiaitassa (Pielisentie 33) tiistaina 31.5.2022 klo 17.30 alkaen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kuntalaistilaisuuteen kaupungilta osallistuvat kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto, Matti Taponen (sd.), Seppo Kiiskinen (kesk.) ja Niko Keronen (ps.) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtajisto Timo Väänänen (kesk.), Pertti Turunen (sd.) ja Esko Saastamoinen (ps.). Mukana tilaisuudessa on myös kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen. Tilaisuudessa kuntalaisilla on mahdollisuus kommentoida ja esittää tarkentavia kysymyksiä uuteen strategiaan liittyen.

Kuntalaistilaisuuden lisäksi päivitettyä strategiaa esitellään sähköisesti kaupungin sosiaalisen median kanavissa Youtubessa ja Facebookissa torstaina 2.6.2022. Uuteen strategiaan liittyviä kysymyksiä voi esittää somekanavien julkaisujen kommentointiosiossa tai yksityisviesteillä 7.6. saakka.  

Esittelytilaisuuksien jälkeen yhdistyksillä ja yhteisöillä on halutessaan mahdollisuus kommentoida strategian sisältöä myös viimeistään 7.6.2022. Kommentit pyydetään toimittamaan kaupungin kirjaamoon sähköpostitse: kirjaamo@lieksa.fi tai kirjallisina osoitteeseen: Pielisentie 3, (3.krs), 81700 Lieksa. Postiosoite: Lieksan kaupungin kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa.

Kaupungin tavoitteena on, että päivitetty strategia olisi kaupunginhallituksessa käsiteltävänä 13.6. ja kaupunginvaltuuston hyväksyttävänä 20.6.

 

Lieksan kaupunki Facebookissa

Lieksan kaupunki Youtubessa

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja

susanna.saastamoinen@lieksa.fi / 040 1044 009

Ilmakuva kaupungista. Taustalla järvi.