Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lieksan kaupungin avustushaku aukeaa 14.3.

Lieksan kaupungin avustushaku aukeaa 14.3.

 

Lieksan kaupungin toiminta-, kohde- ja talkooavustukset ovat haettavana 14.3. klo 9 – 17.4. klo 15. Haettavana ovat: 

 

Kaupunginhallituksen avustukset kaupungin ja sen kylien elinvoimaa ylläpitävään ja lisäävään toimintaan sekä elinkeinoelämän edistämiseen.

Hyvinvointilautakunnan avustukset hyvinvointia ja terveyttä tukevaan liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotoimintaan. Toiminta-avustusta saavien seurojen ja yhdistysten toivotaan tiedottavan osallistumismahdollisuuksista myös paikkakunnalla asuville maahanmuuttajille, koska järjestö- ja harrastustoiminta on erinomainen väline kotoutumiseen.

Aiemmin hyvinvointilautakunnan avustuksiin kuuluivat myös sosiaali- ja terveystoimintaan liittyvät avustukset, mutta ne siirtyivät vuodenvaihteessa hyvinvointialueen järjestämisvastuulle, joten näiden avustukset haetaan Pohjois-Karjalassa Siun sotelta.

Avustusta haetaan avustuksen päätarkoituksen mukaan joko kaupunginhallitukselta tai hyvinvointilautakunnalta; molempiin ei voi jättää hakemusta. Kaikki avustukset ovat vastikkeellisia. Avustusta voidaan myöntää vain hakuaikana tulleille hakemuksille. Hakuajan päättymisen jälkeen palautetut hakemukset hylätään.

Avustushakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa: https://miunpalvelut.fi/lieksa

Miunpalvelut.fi -järjestelmän käytöstä järjestetään teknistä neuvontaa Kulttuurikeskuksen kokoushuone Simpauttajassa tiistaina 28.3. klo 17-19.

 

Lisätiedot ja avustusohje: www.lieksa.fi/avustukset

 

 

Lisätiedot avustuksista:

 

Kulttuuritoimen avustukset

kansalaisopiston rehtori Asko Saarelainen, p. +358 40 1044 111

 

Liikuntatoimen avustukset

liikuntasihteeri Jarmo Honkanen, p. +358 40 1044 113

 

Nuorisotoimen avustukset

nuorisosihteeri Paula Timonen, p. +358 40 1044 115

 

Hyvinvointilautakunnan avustukset (kokonaisuus)

hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen, p. +358 40 1044 101

 

Kaupunginhallituksen avustukset

elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen, p. +358 40 1044 009

 


Tiedotetta muokattu 13.3.2023 hyvinvointilautakunnan avustusten osalta. Aiempi virheellinen teksti:

Hyvinvointilautakunnan avustukset hyvinvointia ja terveyttä tukevaan liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotoimintaan sekä kotoutumista edistävään toimintaan.

Aiemmin hyvinvointilautakunnan avustuksiin kuuluivat myös sosiaali- ja terveystoimintaan liittyvät avustukset, mutta ne siirtyivät vuodenvaihteessa hyvinvointialueen järjestämisvastuulle, joten näiden avustukset haetaan Pohjois-Karjalassa Siun sotelta. Muutoksen myötä hyvinvointilautakunnan avustusjärjestelmään lisättiin kotouttamisen edistämiseen liittyvät avustukset, jotka ovat kuntien vastuulla.

 

Ihmisiä ulkona konsertissa