Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Lasten kesäkerho

Lasten kesäkerho

 

Lieksan 4H, kaupungin nuorisotoimi ja Lieksan seurakunta järjestävät kaksiviikkoisen lasten kesäkerhon heti koulujen päätyttyä 6. - 17.6.2022.

Kerhoaika on arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 14.00. Kerho on tarkoitettu 1. - 3. luokkalaisille (s. 2012 - 2014).

 

Ensimmäisen viikon kerhopaikkana on Kulttuurikeskus ja toisen viikon Lieksan kirkko. Ohjelmassa mm. pelejä, leikkejä, askartelua,

pieniä retkiä ja tutustumista Lieksan kirkkoon monipuolisesti eri aisteja käyttäen. Kerho ei sisällä uskonnonharjoittamista.

 

Kesäkerho on maksuton, mutta omat eväät pitää olla. Kerhopaikoilla on jääkaappi eväiden säilytykseen ja mikro lämmitystä varten.

Osallistumispaikkoja on kaksikymmentä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset seurakunnan

www-sivulla www.lieksanseurakunta.fi. Ilmoittautuminen alkaa 20.5. ja päättyy 31.5. Kerho toteutetaan, kun tulijoita on vähintään kymmenen.

 

Ennen kerhon alkua yhteydenotot ja tiedustelut p. 040 1044 115 / paula.timonen@lieksa.fi. Ja kerhon aikana otetaan yhteyttä ohjaajiin.

Kerholaisille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kerhopostia.