Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Koronatilanne Lieksassa pysynyt vakaana

Koronatilanne Lieksassa pysynyt vakaana

Lieksan kaupungin pandemiavalmiusryhmä kokoontui tilannekuvapalaveriin 21.2.2022 ja totesi koronatilanteen pysyneen kaupungissa vakaana. Kotitestausten yleistyttyä tarkkoja tartuntamääriä ei tiedetä, mutta viikolla 7 Lieksan terveyskeskuksessa otetuista koronanäytteistä positiivisia oli 15. Koronavirusta on vielä liikkeellä paljon.

-Vaikka testauskäytäntö on muuttunut ja suurin osa tartunnoista todetaan kotitesteillä, on edelleen tärkeää muistaa, että sairastamisen pitää tapahtua kotona. Lisäksi on syytä muistaa ennestään tutut suojautumisohjeet, käsien pesu, kasvomaskien käyttö sekä turvavälit, valmiusryhmän puolesta muistuttelee Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen. -Nämä on syytä pitää mielessä etenkin nyt hiihtolomakauden aikana.

Koronarokotusaikoja on hyvin tarjolla ja valmiusryhmä toivoo lieksalaisten edelleen ottavan täyden rokotussarjan, kun se vain on mahdollista. Rokottautuminen suojaa parhaiten koronataudin vakavilta muodoilta. Siun sote tarjoaa koronarokotteita Lieksassa pidennetyllä aikataululla 23.2. ja 1.3., jolloin rokottautumassa voi käydä klo 8 – 18. Ajanvaraus tulee tehdä osoitteesta: https://siunsote.eaika.fi

Lieksan kaupungin pandemiavalmiusryhmä jatkaa toistaiseksi säännöllisiä kokoontumisia kahden viikon välein ja seuraava tilannekuvapalaveri on maanantaina 7.3.

 

www.siunsote.fi/korona

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

Lisätietoja:

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja

p. 040 1044 001

Piirretty kuva kolmesta punaisesta koronaviruksesta. Sininen tausta.