Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Kantatie 73 -seminaari Lieksassa 28.8.2019

Kantatie 73 -seminaari Lieksassa 28.8.2019

Lieksassa järjestetään 28. elokuuta kantatie 73 ja teollisuuden logistiikkaan pureutuva seminaari. Tilaisuudessa keskustellaan mm. tieverkon tilasta ja elinkeinoelämän kuljetuksista. Teemana on myös se, kuinka Pielisen itäpuolelta kuljetetaan tulevaisuudessa tavaraa maailmalle yhteiskunnan kannalta kestävästi ja yritysten kannalta edullisesti.

Seminaarin avaajana toimii kansanedustaja Seppo Eskelinen ja puhujina ovat mm. johtaja Tommi Huttunenja liikennejärjestelmäasiantuntija Janne Lappalainen POS-ELY:stä, Timo Väänänen Pohjois-Karjalan kauppakamarista, tehtaanjohtaja Harri Kontiainen Amcor Flexibles Oy:stä ja liikenneneuvos Tuomo SuvantoTraficomista. Päätössanat lausuu Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

Aamupäivällä ennen seminaaria on mahdollisuus tutustua Binderholz Nordic Oy:n toimintaan ja vierailla Kevätniemen bioterminaalialueella.

Seminaari on Timitran linnassa (os. Timitrantie 3 Lieksa), klo 11-16 ja sen järjestäjinä ovat Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Lieksan kaupunki.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä.

(ilmoittautuminen 21.8. mennessä)
 
Tervetuloa!