Navigation Menu

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Asset Publisher

angle-left Hannele Pöykkölä aloitti Lieksan kaupungin talousjohtajana

Hannele Pöykkölä aloitti Lieksan kaupungin talousjohtajana

Lieksan kaupunki sai uuden talousjohtajan tammikuun alussa, kun Hannele Pöykkölä aloitti virassaan. Pöykkölä muutti Lieksaan Oulusta, jossa hän on työskennellyt mm. Oulun kaupungin sekä talous- ja henkilöstöpalveluita tuottavan Monetran palveluksessa. Koulutukseltaan Pöykkölä on kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. -Taloushallinto on minulle asiakaspalvelua ja kuntatalouden kiinnostavuus on tehtävien monipuolisuudessa, talousjohtaja Pöykkölä sanoo.  

Hannele Pöykkölä on kotoisin Savonlinnasta ja muuton Lieksaan hän kokee paluuna juurilleen Itä-Suomeen. -On ollut kiva tulla Pohjois-Karjalaan ja Lieksaan. Vastaanotto on ollut lämmin ja positiivinen, jonka lisäksi ihmiset ovat helposti lähestyttäviä, Pöykkölä sanoo.

Työurallaan talousjohtaja on tottunut muutos- ja kehittämisprojekteihin, ja muuttoa Lieksaan hän kuvailee positiivisena henkilökohtaisena muutoksena. - Lieksassa työn ohella luonto ja harrastusmahdollisuudet olivat vetovoimatekijöitä, kun muuttoa perheessämme mietittiin, Pöykkölä kertoo. Palvelujen monipuolisuus ja helppo saavutettavuus ovat olleet positiivinen yllätys Lieksassa, kun keskeiset palvelut ovat kaikki kävelymatkan etäisyydellä keskustassa. -Kirjasto ja elokuvat ovat jo tulleet tutuiksi ja saamieni vinkkien perusteella tekemistä tulee vielä hyvin riittämäänkin, Pöykkölä sanoo hymyillen.

Lieksan kaupungin talouden tarkka taloudenpito tulee jatkumaan uuden talousjohtajan myötä. -Ennakointi ja valmistautuminen tuleviin vuosiin on tärkeää. Hyvinvointialueiden myötä tuli paljon asioita, jotka vaikuttavat kaupungin talouteen, jos ei vielä tänä vuonna, niin seuraavina kyllä, Pöykkölä sanoo. -Onnistuneen ja tehokkaan talouden ylläpitämisen eteen pitää tehdä yhteistyötä ja käydä rakentavaa keskustelua. Luottamuksen säilyminen ja yhdessä kehittäminen sekä kehittyminen luovat pohjan onnistumisille.

 

Lisätietoja:

Hannele Pöykkölä, talousjohtaja

hannele.poykkola@lieksa.fi / 040 1044 020

 

Talousjohtaja Hannele Pöykkölä.