Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Työnäytöksiä ja musiikkia Pielisen museossa viikolla 29

Työnäytöksiä ja musiikkia Pielisen museossa viikolla 29

Pielisen museossa järjestetään heinäkuussa perinteiseen tapaan työnäytöksiä ja

musiikkiesityksiä. Viikolla 29 (15.7. – 21.7.) Pielisen museossa ovat seuraavat esitykset / työnäytökset:

 

Tiistaina 16.7. klo 13–15, viikon 29 ensimmäisessä työnäytöksessä, Liisa Ehrukainen esittelee huovutusta.

 

Torstaina 18.7. klo 13–15 Anu Skön valmistaa vauvantossuja nahasta. Pielisen museolla oppaana työskentelevä monipuolinen Anu Skön on koulutukseltaan sairaanhoitaja, artesaani ja filosofian maisteri. Jongunjoen kesäasukas tuntee vauvantossujen lisäksi perinteisemmätkin jalkineet varsin hyvin. Anun pro gradu -työ ”Lapikasta lattiaan – Kansanomaisten kenkien aineellinen ja aineeton perintö” palkittiin keväällä Talonpoikaiskulttuurisäätiön vuoden 2018 parhaana talonpoikaiskulttuuria käsittelevänä opinnäytetyönä.

 

Sunnuntaina 21.7. klo 14–14.30 Minea Suhonen soittaa klassista musiikkia klarinetilla ja saksofonilla. Luvassa on tunnettuja klassisen musiikin melodioita muun muassa Bachilta ja Tšaikovskilta sekä myös modernimpaa klassista musiikkia. Lieksalaislähtöinen Minea opiskelee musiikkipedagogiikkaa Savonian AMK:ssa pääaineenaan klarinetti. -Tykkään musiikista laidasta laitaan, rockista klassiseen musiikkiin. Myös jazz on lähellä sydäntäni, kertoo muun muassa Lieksa Big Band -yhtyeessä soittanut Minea.

 

Tapahtumiin on normaalit Pielisen museon pääsymaksut. Lisätietoja hinnoista, aukioloajoista ja museon näyttelyistä: www.lieksa.fi/museo

 

Lisätietoja tapahtumista:

Pielisen museo, Pappilantie 2, 81720 Lieksa, p. 04010 44151, museo@lieksa.fi