Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan Kiinteistöt Oy huutokauppaa rivitalokaksiota Kolilla

Lieksan Kiinteistöt Oy huutokauppaa rivitalokaksiota Kolilla

Lieksan Kiinteistöt Oy huutokauppaa seuraavaa kohdetta Huutokaupat.com-sivuston kautta:
 
Myydään rivitalon päätyhuoneisto osoitteessa Ylä-Kolintie 19 B 4, 83960 KOLI. Huoneistossa on kaksi huonetta, keittiö ja sauna, sen yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 46 m2, eikä sitä ole tarkistusmitattu.
Taloyhtiössä on 6 huoneistoa ja 6 autopaikkaa sekä ulkoiluvälinevarasto.
Huoneiston hoitovastike on 105,80 €/kk, rahoitusvastiketta ei ole, eikä huoneistoon isännöitsijätodistuksen mukaan kohdistu osuutta yhtiön lainoista. Tiedot muista mahdollisista maksuista selviää isännöitsijätodistuksesta ja sen liitteistä, kuten myös tehdyistä ja suunnitelluista korjauksista.
Myyjän ilmoittamat tiedot kohteesta perustuvat isännöitsijäntodistuksesta ja sen liitteistä saatuihin tietoihin.Myyjä ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.
 
Lisätietoja: kiinteistöpäällikkö Jari Muikku, 0401044743, jari.muikku@lieksankiinteistot.fi
 
 
Myyntiehdot
Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.
Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.
Lieksan Kiinteistöt Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous, lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.
Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on.
Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.
Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta.
Huutokauppaan osallistuvan on ennen sitovan tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.
Lopullisen päätöksen myynnistä tekee Lieksan kaupunki viimeistään yhden kuukauden kuluessa huutokaupan päättymisestä. Lieksan kaupunki edellyttää kuvausta kohteen suunnitellusta käytöstä ennen tarjouksen hyväksymistä.
Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille ennen kaupan allekirjoittamista.
Lieksan Kiinteistöt Oy vastaa kauppakirjan laatimis- ja vahvistamiskustannuksista.
Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta.
Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.