Navigaatiovalikko

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan keskustan runkovesiputkirikosta huolimatta ei vesikatkoja

Lieksan keskustan runkovesiputkirikosta huolimatta ei vesikatkoja

Korjauksen takia Koski-Jaakonkatu välillä Moisionkadun-Sairaalankadun risteykset suljetaan maanantaina 15.10. alkaen klo 07.00

 

Lieksan keskustassa on parhaillaan runkovesiputken rikko Koski-Jaakonkadulla (Iltarusko – Yrjönhovin välinen alue).

Alueella sijaitsee Lieksan terveyskeskus, palvelutaloja, Moisionkadun koulu ja asuinkiinteistöjä. –Putkirikko ei aiheuta näihin kiinteistöihin vedenjakelukatkoksia, tiedottaa Lieksan vesihuoltoliikelaitoksen päällikkö Jari Kärkkäinen.

 

–Ainoa vaikutus on Pielisen Karjalan Musiikkiopistolle, jonne on tehty väliaikainen vedensyöttö korjauksen ajaksi, Kärkkäinen kertoo. –Musiikkiopistolaiset ovat lomalla ensi viikolla, joten vaikutukset itse toimintaan ovat vähäiset.

 

Vuoto on saatu paikannettua, rikkonainen putkiosuus suljettua ja korjaus aloitetaan maanantaina. Korjauskohdan läheisyyteen merkitään kaukolämpöputket sekä sähkö- ja tietoliikennekaapelit.

 

–Rikkokohdan korjauskaivutyö aloitetaan maanantaina 15.10. klo 7.00, jolloin suljetaan liikenteeltä Koski-Jaakonkatu välillä Moisionkadun risteys – Sairaalankadun risteys, vesihuoltopäällikkö Kärkkäinen kertoo.

 

- Jos kaikki menee hyvin, eikä yllätyksiä ilmene, tie saadaan aukaistua liikennöintiin samana päivänä. Samoin palautetaan normaali vedentoimitus musiikkiopistolle.

 

 

Lisätietoja:

Jari Kärkkäinen, vesihuoltopäällikkö, Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos, puh. 040 104 4850