Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan keskustan osayleiskaavatyössä kulttuuriympäristön maastoselvitykset ensi viikolla

Lieksan keskustan osayleiskaavatyössä kulttuuriympäristön maastoselvitykset ensi viikolla

LIEKSAN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVATYÖSSÄ KULTTUURIYMPÄRISTÖN MAASTOSELVITYKSET ENSI VIIKOLLA
 
Lieksan keskustan alueelle laaditaan oikeusvaikutteista osayleiskaavaa Sweco Oy:n laatimana konsulttikaavana. Osayleiskaavatyöhön kuuluu muun muassa rakennetun kulttuurihistorian selvit-täminen.
 
Sweco Oy:n arkkitehti Kaisa Mäkiniemi sanoo, että selvityksen maastotyöt ajoittuvat pääasiassa tiistaille, keskiviikolle ja torstaille, 18.-20.9 (säävarauksella). Suurin osa inventoitavista kohteista sijaitsee keskustan alueella. Lisäksi inventoitavia kohteita on Partalanmäen, Vehkakankaan, Surpeenvaaran, Honkalahden, Kevätniemen, Iljanniemen, Timitran, Rauhalan ja Pankakosken alueilla.
 
Arvokkaat rakennukset, pihapiirit ja miljöökokonaisuudet valokuvataan. Rakennukset kuvataan ulkoa, sisätiloissa ei ole tarpeen käydä. Maastossa liikutaan pääasiassa yleisillä teillä. Myös pihapiireissä voi olla tarpeen käydä. Silloin tarkistetaan aina, ovatko asukkaat kotona ja kysytään lupa valokuvaukseen.
 
Lisätietoja selvityksistä antaa projektipäällikkö Maritta Heinilä. Hänelle voi myös lähettää mahdollisia kommentteja. Yhteystiedot: etunimi.sukunimi(ät)sweco.fi.
 
Lisätietoja:
Lieksan kaupunki, maankäyttöpäällikkö Jukka Haltilahti, p. 04010 44840
Sweco Oy, projektipäällikkö Maritta Heinilä, p. 044 704 6267