Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Kolin Retkiviikolla korostuu kulttuuri

Kolin Retkiviikolla korostuu kulttuuri

Kolin Retkiviikko järjestetään jo 12. kertaa 29.6.–7.7. Tapahtumia ja ohjelmapalveluita on viikon aikana yli 30.

 

Kolin Retkiviikolla korostuu tänä vuonna kulttuuritarjonta. Sunnuntaina on alkukesän viimeinen Häämatka – Honeymoon -teatteriesitys Kolin luotokeskus Ukossa, Monolan juhlaviikon avajaiskonsertti on maanantaina Kolin Seurojentalolla ja pitkin viikkoa on useita Pielinen Soi -konsertteja ja Vuokonjärven kesäteatterin esityksiä.
– Olen todella iloinen Kolin alueen vahvasta ja ammattitaitoisesta kulttuuritarjonnasta. Luonto- ja kulttuurimatkailu sopivat erinomaisesti yhteen ja on ”Kolin näköistä matkailua” sanoo Kolin matkailu Oy:n toimitusjohtaja Veli Lyytikäinen.

 

Tuttuun tapaan viikon aikana patikoidaan, melotaan, ratsastetaan sekä lasketaan koskia Ruunaalla. Tänä vuonna uutuutena on Maatiaismuorin pihapiirissä -tapahtuma maanantaina. Koko perheelle sopivassa tapahtumassa Maatiaismuori, Kirsti Hassinen esittelee maatiaisiaan ja pientilaansa ja kertoo maatiaiseläinten kasvattamisesta, kantojen säilyttämisestä ja pientilan pihapiirin luonnonhoidosta.
 

Tänäkin vuonna Kolin Retkiviikko ajoittuu kesän tärkeimpään sesonkiviikkoon – ilman tapahtumiakin tähän aikaan Kolilla vierailee yli 10 000 matkustajaa.
– Kolin Retkiviikon tavoitteena on, että vähintään puolet matkailijoista osallistuisi viikon aikana tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin. Erityisesti toivon, että asiakkaamme kävisivät omaleimaisimmissa tapahtumissa: Kolin heinänseivästystalkoissa ja niiden iltamissa sekä Vuonislahden ja Kolin kylätoreilla, jatkaa Lyytikäinen.

 

Kolin Retkiviikon ohjelma: www.koli.fi/retkiviikko

 

Lisätiedot: 

Veli Lyytikäinen  

Kolin matkailu Oy

toimitusjohtaja

p. 040 771 6652  

veli.lyytikainen@koli.fi