« Takaisin

Konsertti Yhteisellä tiellä 20.3.2018 Kulttuurikeskuksella

KONSERTTI YHTEISELLÄ TIELLÄ TUO ESIIN MUSIIKKIOPISTOPEDAGOGIN AMMATTITAITOA, TYÖN INNOSTUSTA VUOSIKYMMENIEN KOKEMUKSELLA

 

Yhteisellä tiellä on konsertti, jossa huomioimme vuosikymmenien kokemuksen ja innostuksen. Oppilaiden esitysten lomassa valotamme musiikkiopiston opettajan työn kokonaisuutta, koulutuksen ja ammattiosaamisen merkitystä. Musiikkipedagogin tehtävä on niitä erityisaloja, joille valmentautuminen alkaa jo vuosia ennen ammattiopintoihin hakeutumista, ja ammattitaidon ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa oman soittotaidon harjoittamista.

 

Opettaja on myös oppilaansa opintaipaleen kumppani, jonka kanssa yksilöopetuksessa jaetaan oppimiseen liittyvät haasteet ja rakennetaan yksilölliset tavoitteet. Soitonopettajuuteen liittyy paljon kirjoittamatonta osaamista, mikä voi olla opettajalta oppilaalle kulkenutta osaamisperintöä jopa yli vuosisadan takaa.

 

Musiikkiesitysten lomassa tilaisuudessa esitellään taideammattilaisuuden merkitystä, ja jaetaan Suomen musiikkioppilaitosten liiton myöntämät ansiomerkit. Suomen musiikkioppilaitosten liiton puolesta tervehdyksensä esittää hallituksen puheenjohtaja Jouni Auramo.

 

Pielisen Karjalan musiikkiopiston konsertti Yhteisellä tiellä tiistaina 20.3.2018 klo 18:00 Lieksan kulttuurikeskuksen Brahe-salissa, vapaa pääsy.

 

LIITE tapahtumaposteri

 

 

Tiedustelut:
Susanna Ertolahti-Mertanen    
Rehtori
Pielisen Karjalan musiikkiopisto / Lieksan kaupunki
Koski-Jaakonkatu 4
81700 Lieksa
p. 040 1044 140

susanna.ertolahti@lieksa.fi

www.lieksa.fi/musiikkiopisto


RAIJA MUSTONEN

Johdon sihteeri

Pielisentie 3
81700 Lieksa

p. 04010 44003
raija.mustonen(at)lieksa.fi