Ajankohtaista:

Haemme huipputiimiimme Pianonsoitonopettaja-säestäjää

Pianonsoitonopetuksen ja säestäjän virka (opetusvelvollisuus 23 vkt) täytetään toistaiseksi voimassaolevana 1.2.2018 alkaen. Arvostamme laajaa osaamista musiikkipedagogiikassa, näyttöjä alan opetustehtävissä sekä lisäksi mahdollisuutta/osaamista opetustehtäviin myös vapaan säestyksen osalta. Avarakatseisuus myös uudempien opetusmenetelmien, musiikkiteknologian ja käytettävän ohjelmiston suhteen on edellytys tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Valittavalta toivotaan hyvää pedagogista otetta sekä perustason että opistotason opetustehtävissä. Opetus- ja säestystehtävät sijoittuvat useampaan toimipisteeseen, viran aloitushetkellä suurimman osan tunneista sijoittuessa Lieksaan.

Hakijoista osa haastatellaan joulukuun alkupuolella ja pyydetään opetus- sekä säestysnäytteen antoon, jossa on myös prima vista-säestystehtävä.

Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palkkaus sekä virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote, sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Organisaation kuvaus

Pielisen Karjalan musiikkiopisto on viiden kunnan alueella (Lieksa, Nurmes, Ilomantsi, Juuka, Valtimo) toimiva kunnallinen musiikkiopisto, jonka päätoimipiste on Lieksa. Musiikkiopisto on jatkuvasti kehittyvä ja henkilöstöstä huolehtiva työyhteisö. Opetusta annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaisesti. Oppilaitos siirtyy noudattamaan uutta opetussuunnitelmaa syksystä 2018 alkaen. Pianomusiikin osalta kehitämme toimintaamme mestarikurssien ja tapahtumien kautta, myös yhteistyössä Pielisen pianoseuran kanssa.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa Pielisen Karjalan musiikkiopiston rehtori Susanna Ertolahti-Mertanen, p. 040 1044140 tai susanna.ertolahti@lieksa.fi

Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, PL 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 22.11.2017 klo 15.00.


 


 

 

 


Musiikkiopiston toimisto on avoinna

maanantai-perjantai klo 9-12, 13-15
os. Koski-Jaakonk.4,
81700 Lieksa

puh. 04010 44141 toimisto