Mökkiläinen tiedotuslehti ilmestynyt 11.5.2017

Lue uusi vuoden 2017 Mökkiläinen tiedotuslehti sähköisesti tästä.
 

Tiedotuslehti Mökkiläinen ilmestyy vuosittain.  Se jaetaan Lieksan Lehden peittojakeluna kaikkiin lieksalaisiin talouksiin ja postitetaan muualla vakituisesti asuville Lieksassa vapaa-ajan asunnon omistaville rakennus- ja huoneistorekisterin osoitteiseen (rekisterin pitäjä: Lieksan ja Nurmeksen tekninen virasto).
 

Vapaa-ajan asukastoimikunta

Lieksan kaupungin alueella on noin 2500 vapaa-ajan asuntoa. Valtaosa näistä vapaa-ajan asunnoista on ulkopaikkakuntalaisten omistuksessa.

Vapaa-ajan asukasdemokratian lisäämismahdollisuuksista on keskusteltu vuosittain järjestettävän vapaa-ajan asujien tapaamisen yhteydessä.

Lieksan kaupunginhallitus on vahvistanut 17.6.2013 pidetyssä kokouksessa vapaa-ajan asukastoimikunnan säännön. Vapaa-ajan asukastoimikunnan jäsenet on nimetty tammikuulla 2015.

Lue lisää.
 

Kesätapahtuma mökkiläisille ja uusille kuntalaisille

Lieksan kaupunki järjestää kesäisin tapahtuman vapaa-ajan asujille ja uusille kuntalaisille.

Kesän 2017 Mökkiläistapahtuma järjestetään torstaina 6.7.2017 klo 13–15 Pielisen museolla, Pappilantie 2, Virsuvaaran tuvan edustalla.

Ohjelma
- Kaupungin tervehdys – kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen
- Vapaa-ajanasukastoimikunnan kuulumiset – pj. Kyösti Tiainen
- Musiikkia
- Kaupungin ajankohtaiset asiat – kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen
- Lieksan Teatteri esittää otteita Vuonislahden rantateatterissa 14.7. ensi-iltansa saavasta Maan veri - Rintamalta raiviolle näytelmästä
- Musiikkia
- Kahvitarjoilu

Mahdollisuus tutustua ulkomuseoon ja näyttelyihin, myös opastettuna.

Paikalla kaupungin vapaa-ajanasukastoimikunnan jäseniä, kaupungin luottamushenkilöitä sekä virkamiehiä mm. maankäytön, rakentamisen ja ympäristön osalta.


Heinähulinat-tapahtuma Lieksan keskustassa klo 15-20


Kirkkovenesoutu
Lieksan Loiske ry ja vapaa-ajanasukastoimikunta järjestävät 4.7.2017 uusille kuntalaisille sekä mökkiläisille mahdollisuuden kokeilla kirkkovenesoutua. Lähtö klo 15, tarvittaessa järjestetään toinen soutu klo 17. Soudun lähtöpaikkana Lieksan Loiskeen vaja Lieksan satamassa, opastus Braheantieltä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut 3.7.2017 mennessä Riitta Laatikainen p. 04010 44795 tai
riitta.laatikainen(at)lieksa.fi. Veneeseen mahtuu kerralla 14 henkeä.

 

Kylien palvelutarjontaa

 

JARKKO MÄÄTTÄNEN

Kaupunginjohtaja

Pielisentie 3
81700 Lieksa

p. 04010 44001
jarkko.maattanen(at)lieksa.fi