Kasvatus ja opetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

ESIOPETUKSEN JA KOULUNKÄYNNIN ALOITTAMINEN SEKÄ AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKEMINEN VUONNA 2019

Esiopetus

Vuonna 2019 esiopetusikäisiä ovat 2013 syntyneet lapset. Esiopetukseen ilmoittaudutaan 22.2.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumissivulle pääsee esiopetus-otsikkoa klikkaamalla.

Perusopetus
Vuonna 2012 syntyneiden lasten huoltajille lähetetään päätös oppilaan koulunkäyntipaikasta (lähikoulu) tammi-helmikuun aikana.

Huoltaja voi hakea oppilaalle koulunkäyntioikeutta myös muuhun kuin lähikouluun tai oikeutta aloittaa perusopetus vuotta säädettyä aikaisemmin tai myöhemmin. Koulunkäynnin poikkeavat hakemukset tehdään 15.3.2019 mennessä. Lisätietoja saa otsikkoa klikkamalla.

Tutustumispäivä

Tutustuminen omaan kouluun ja omaan esiopetuspaikkaan järjestetään ensimmäisen luokan ja esiopetuksen aloittaville keskiviikkona 8.5.2019 klo 9-11.

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta lv. 2019 – 2020

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Keskuskoulussa, Rantalan koulussa ja Jamalin koulussa edellyttäen, että toimintaan osallistuu vähintään seitsemän 1. -2. luokan oppilasta. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on päätös erityisestä tuesta. Aamu- ja iltapäivätoimintaan voi hakea Wilman kautta tai paperilomakkeella 15.3.2019 mennessä. Lisätietoja ja tulostettava lomake löytyy otsikkoa klikkamalla.

Paperilomakkeiden palautus: Liisa Kortelainen, kaupungintalo, Pielisentie 3, 3.krs, (postiosoite: PL 41, 81701 Lieksa).

 

 

 

PTV-sisältö

Rantalan alakoulu

Palvelun kieli: suomi.


Rantalan alakoulussa annetaan opetusta luokilla 0-6. Koululla on aamu- ja iltapäivätoimintaa. Koulun liikuntasali palvelee myös ilta- ja viikonloppukäyttäjiä. Koulussa on tekonurmipäällysteinen pihakenttä.

Käyntitiedot

Muut yhteystiedot

  • Postiosoite
    • Rantalantie 4
    • 81720 Lieksa