Navigaatiovalikko

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan syyskuun alussa avautuvan liikuntahallin nimikilpailu menossa

Lieksan syyskuun alussa avautuvan liikuntahallin nimikilpailu menossa

Nimi julkistetaan liikuntahallin avajaisissa 8.9.

 

Lieksan kaupungin hyvinvointilautakunta on päättänyt eilen kokouksessaan julistaa nimikilpailun uuden liikuntahallin osalta. Syyskuun alussa avattavaan liikuntahallikokonaisuuteen on tulossa uimahalli, liikuntahalli, kuntosali, työterveyspalvelut sekä kahvio.

 

Kilpailuaika alkoi 1.8.2018 ja päättyy 22.8.2018 klo 24.00. Voittaja julkistetaan liikuntahallin avajaisissa 8.9.

 

-Nimikilpailu on kaikille avoin, kertoo Lieksan kaupungin hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. –Nimen tulee kuvata nimenomaan palvelukokonaisuutta, ja sen tulee olla sopivan mittainen ja käyttökieleen sopiva.

 

-Sama henkilö voi toki esittää useita eri nimiehdotuksia, vinkkaa hyvinvointijohtaja Sihvonen.

 

Hyvinvointilautakunta päätti kokouksessaan, että nimikilpailun voittanut ehdotus palkitaan 100 € lahjakortilla liikunta- tai uimahallin käyttöä varten. Lisäksi arvotaan kaikkien nimiehdotusten kesken 20 € lahjakortti liikunta- tai uimahalliin.

 

Nimikilpailun voittajan valitsee työryhmä, johon kuuluu kaupungin puolesta hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Niko Keronen sekä hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. –Lisäksi pyydetään uuden talon kaikkia muita toimijoita eli Ortofysio Oy:tä, Suomen Terveystalo Oy:tä ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppaa nimeämään omat edustajansa työryhmään, Sihvonen taustoittaa.

 

Ehdotukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@lieksa.fi tai paperisena osoitteeseen Lieksan kaupunki / kirjaamo, Pielisentie 3, 81700 Lieksa. Ehdotuksessa tulee olla lähettäjän yhteystiedot sekä otsikko ” Nimikilpailu”.

 

Lisätietoja: