« Takaisin

Lieksan kaupungin hyvinvointipalvelut järjestää lapsille ja nuorille toimintaa syyslomaksi


LIEKSAN KAUPUNGIN HYVINVOINTIPALVELUT JÄRJESTÄÄ LAPSILLE JA NUORILLE TOIMINTAA SYYSLOMAVIIKOKSI
Nuokkari avoinna, retki Kuhmon Tube-tapahtumaan ja jäähallissa runsaasti yleisövuoroja

Koulujen syyslomaviikolla (vko 42) Lieksan kaupungin hyvinvointipalvelut eivät itse lomaile, vaan palvelevat syyslomalaisia normaalisti erilaisilla lisätapahtumilla höystettynä.

Kirjastosta voi käydä lainaamassa mieluista lomalukemista, musiikkia, elokuvia tai esimerkiksi Playstation-pelejä. Syyslomaviikolla maanantaina kirjastossa askarrellaan Halloween-teemalla klo 12-14. Keskiviikkona Sadun päivänä Piia Haukka lukee satuja klo 9 alkaen.

Nuorisokahvila Nuokkari on auki myös koulujen syyslomaviikolla. Lieksan kaupungin Nuorisotoimi järjestää yhdessä Lieksan 4H-yhdistyksen kanssa lauantaina 21.10. retken Kuhmon Tube -tapahtumaan, jossa esiintyvät suositut tubettajat Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali. Ikärajaton ja päihteetön tapahtuma on Kontion koululla klo 15-18. Linja-autokuljetus tapahtumaan lähtee Lieksan Kulttuurikeskuksen edestä klo 13.30. Maksulliselle retkelle on ennakkoilmoittautuminen ja mukaan mahtuu 48 nopeinta. Lisätietoja nuorisotoimen nettisivuilta (www.lieksa.fi/nuoriso). Mopo-/tekniikkakerho kokoontuu myös syyslomaviikolla torstaina Kuhmonkadun koululla.

Jäähallissa on syyslomaviikolla runsaasti kaikille avoimia maksuttomia yleisövuoroja. Yleisövuoroja on jääpelien harrastamiseen tarkoitettuja mailavuoroja sekä perinteisiä mailattomia luisteluvuoroja. Yleisövuorot painottuvat aamupäiviin. Yleisövuorot ja vakiovuorot löytyvät kokonaisuudessaan kaupungin netistä (www.lieksa.fi/lieksa-areena).


-    Nyt on kaikilla koululaisilla mahdollisuus viettää toiminnallinen ja aktiivinen syysloma, kertoo hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. - Jäähallissa on lomaviikolla noin neljäkymmentä tuntia kaikille avoimia ja maksuttomia yleisövuoroja, Sihvonen jatkaa.Kirjasto
 
Ma 16.10. klo 12-14
Halloween -askartelua, Lieksan 4H-yhdistys ja nuorisotoimi
 
Ke 18.10. klo 9
Sadun päivä, satutätinä Piia Haukka

To 19.10. klo 17-20
Mopo-/tekniikkakerho Kuhmonkadun koululla, nuorisotoimi ja yläkoulu
 
4.-30.10. näyttelytilassa
A B C kissa kävelee -näyttelyssä maalauksia, tarinoita ja valokuvia. Lapsille piirustuspaikka!
 
Lastenosastolla
100 käpylehmää , järj. TAITOkeskus


Nuokkari avoinna syyslomaviikolla:
ma, ti ja to klo 14 – 20
ke ja pe klo 14 – 18
(muutokset torstain ja perjantain aukiolossa)

Lisätietoja:
Hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen, p. 04010 44201
Nuorisosihteeri Paula Timonen, p. 04010 44115
Kirjastotoimenjohtaja Lea Tserni-Puittinen, p. 04010 44130

RAIJA MUSTONEN

Johdon sihteeri

Pielisentie 3
81700 Lieksa

p. 04010 44003
raija.mustonen(at)lieksa.fi