« Takaisin

Lieksan kaupungin asiakaspalvelupiste maanantaisin pidempään auki

LIEKSAN KAUPUNGIN ASIAKASPALVELUPISTE MAANANTAISIN PIDEMPÄÄN AUKI

Lieksan kaupunki kehittää asiakaspalvelupisteen toimintaa pidentämällä maanantain aukioloaikaa kahdella tunnilla. Maanantaista 8.1.2018 lähtien asiakaspalvelu on viikon ensimmäisenä päivänä auki klo 9-17.

–Lieksan kaupungin strategian valmisteluun liittyneissä kuntalaisten kuulemisissa tuli esille asiakaspalvelupisteen aukioloajan pidentäminen, kertoo Lieksan kaupungin hallintojohtaja Johanna Tähkiö. –Nyt päivisin työssäkäyvilläkin on parempi mahdollisuus toimittaa asioitaan asiakaspalvelupisteessä.

-Maanantai on meillä vilkkain päivä. Silloin ihmisillä on viikonlopun jälkeen energiaa toimittaa asioita. Näin ollen se oli looginen valinta pidennetyn aukiolon päiväksi, taustoittaa asiakaspalvelupisteen palveluneuvoja Jari Eskelinen.   –Ja edelleenkin meihin voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse, sähköpostilla tai Lieksan kotisivujen chat-palvelun kautta, Eskelinen jatkaa.

Tiistaista perjantaihin asiakaspalvelupiste on auki klo 9-15. Pidennettyä maanantaiaukioloa kokeillaan kevään ajan. Saatujen kokemusten perusteella mietitään jatkoa.

Myös asiakaspalvelupisteen maahanmuuttopalvelut ovat kokeilun aikana käytettävissä maanantaisin klo 17 saakka.

Lieksan kaupungin asiakaspalvelupiste:
Moisionkatu 1 81700 Lieksa
ma klo 9-17, ti-pe klo 9-15.
p. 04010 44710
email: asiakaspalvelu(ät)lieksa.fi 

RAIJA MUSTONEN

Johdon sihteeri

Pielisentie 3
81700 Lieksa

p. 04010 44003
raija.mustonen(at)lieksa.fi